Tisztelt Látogató!

Üdvözlöm a Tam-Bau Építőipari és Kereskedelmi Kft. honlapján!
Legyen ön szakmabeli, vagy a technikai eszközök, technológiák iránt kívülállóként Érdeklődő, látogatását megköszönve engedje meg, hogy néhány szóval ráirányítsam figyelmét társaságunkra.
Cégünk, a Tam-Bau Kft. jogelődje működésének kezdete 1993. március 9-re datálható. Az egyéni vállalkozást, mint vállalkozási formát egyéni cég, majd korlátolt felelősségű társasági forma követte, előbb Kólya Építési, majd a mainak megfelelő Tam-Bau Kft. elnevezéssel. A társasági forma, illetve az elnevezés változásainál azonban fontosabbnak tartom azokat a termelő- és szolgáltató szféráinkban történő változásokat – reményeink szerint előrelépéseket – amelyeket a több mint 23 év alatt magunk mögött tudhatunk.
Hogy mik is ezek a változások, mely előrelépésekre gondolok? Nem szeretnék konkrét fejlődési állomásokkal, lépcsőkel, idillizált ars poeticákkal, mérföldkövet jelentő pillanatokkal előhozakodni, pedig én és a kollégáim is nagyon büszkék vagyunk ezekre a momentumokra. Ehelyett inkább kedves Látogató, tessék elképzelni egy 1993. évbeli induló állapotot, amely állapot egy keleti gyártmányú, lestrapált (EO26-21) árokásó gép volt. Honlapunkat lapozgatva tessék a képek alapján egy mostani állapotot a képzeletükben létrehozni. Ezek után nem marad más hátra, mint a két állapot között valamely összefüggéssel jellemezhető kapcsolatot teremteni… És akkor, Tisztelt Érdeklődő, meg fogja éretni magam és kollégáim örömét és büszkeségét cégünk iránt, hálánkat a sok-sok munkánk során tapasztalt még több, számos irányú segítségért, akaratunkat a stabil, konszolidált jövőképünk kialakításáért önmagunk és cégünk vonatkozásában. Nos, kedves Látogató kellemes lapozgatást oldalainkon.

Üdvözlettel:

Kólya József

Ügyvezető